Гръцки бизнесмен е поредната жертва на групата на  убития Мартин Божанов-Нотариуса.

...
Гръцки бизнесмен е поредната жертва на групата на  убития Мартин Божанов-Нотариуса.
Коментари Харесай

Гръцки бизнесмен за „Нотариуса“: Имаше заплахи за нас и за нашите семейства

Гръцки предприемач е следващата жертва на групата на  убития Мартин Божанов-Нотариуса. Проф. Йоаким Каламарис съобщи пред Евронюз България,че е бил изнудван от групата на Мартин Божанов и  адвокати измежду които и Велимир Атанасов. Направен е опит да бъде лишен парцел на стойност 25 милиона евро на Окололовръстен път в София. В схемата попада и СРП, която стартира следствие против гръцкия предприемач за машинация. Каламарис е извикан на разпит в Столична дирекция на вътрешните работи.

Няма по какъв начин да сме измамници на нашия парцел. Аз желаех да се видя с прокурора – той ми отхвърли. Сутринта чух лицето Зартова да споделя, че Божанов се е срещнал два пъти с нея в коридора. Не мисля, че тази дама се движи по коридорите на нейната администрация – в противен случай, тя си седи в кабинета. Но с Мартин Божанов очевидно два пъти е съумяла да се види – тя да изясни за какво.

Ние не мислехме, че нещата са толкоз съществени, в случай, че знаехме, че нямаме виновност.
Обвиняват ни, че ние сме подвели дадения сътрудник, който щеше да влага – не да купи парцела ни – само че очевидно да влага без пари. Не е изпълнен предварителният контракт и трябваше да се отдръпват. И при този вид да потърсят обезщетение.

Слава Богу, в СРП – очевидно там нещата са подредени – ни анулираха всичките обвинявания. Даже с претекстове, че Районната прокуратура работи отвън Процесуалния кодекс.

Имали са хора около неговото (на „ Нотариуса “ – бел. ред.) обграждане – най-малко по този начин се показаха – които идваха при нас да ни заплашват или да ни изнудват за пари. Даже се показаха като чиновници на ДАНС – че против нас има сигнал за корупция.

 

Очаквайте и позицията на някогашния началник на Районната прокуратура в София Невена Зартова.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР